top of page
Verse groenten

- VOORWAARDEN -

tafelkleed
voorwaarden
2024

 

BTW

Catering de Korenbloem is vrijgesteld van BTW. Prijzen zijn voor particulieren en bedrijven gelijk. Er wordt geen BTW berekend.

 

Bezorgkosten

De Korenbloem werkt in de regio Zwolle. Bezorgkosten in de stad Zwolle zijn € 9,50. Buiten Zwolle: € 0,45 per kilometer, met een minimum van € 9,50.

 

Gebruik serviesgoed Korenbloem

De Korenbloem kan -als je dat wilt- tot 30 personen serviesgoed en bestek meenemen. Hiervoor rekenen we € 2,25 per persoon. We kunnen die spullen op een later moment weer ophalen. Daarvoor berekenen we reiskosten.

 

Huur van extra serviesgoed of kookspullen

Hebben we voor het uitvoeren van de opdracht extra serviesgoed of keukenapparatuur nodig en moeten we die huren? Dan komen die kosten voor jouw rekening. Daarnaast rekenen we 15% van die huurkosten als organisatiekosten.

Bevestiging opdrachten

Wij sturen jou een offerte of opdrachtbevestiging (post of mail). Jij bevestigt de opdracht binnen de aangegeven termijn. Dan is de opdracht definitief. Vanaf dat moment gelden onderstaande annuleringsvoorwaarden.

 

Annuleringsvoorwaarden

Moet je een opdracht afzeggen? Doe dat dan via de post of mail, met een uitleg waarom je wilt annuleren. Wij rekenen de volgende kosten voor annulering.

  • bij annulering na bevestiging en tot 14 dagen voor de leveringsdatum: 25 euro administratiekosten.

  • bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor de leveringsdatum: 50% van het factuurbedrag.

  • bij annulering tussen 7 dagen en 2 dagen voor de leveringsdatum: 75% van het factuurbedrag.

  • bij annulering tussen 2 dagen en de leveringsdatum: 100% van het factuurbedrag.

 

Aansprakelijkheid
Als ik erg onzorgvuldig ben geweest of opzettelijk fouten heb gemaakt, ben ik daarvoor aansprakelijk. Bij overmacht, zoals ziekte, ben ik niet aansprakelijk voor eventuele schade die jij lijdt. Als ik jou een schadevergoeding moet betalen, dan betaal ik nooit meer dan mijn aansprakelijkheidsverzekering dekt. De inhoud van dit artikel geldt ook ten behoeve van collega’s die ik inschakel voor uitvoering van onze overeenkomst.

Betaling

Na aflevering of na afloop van de opdracht sturen wij een factuur. Deze moet je betalen binnen 14 dagen. Is het factuurbedrag hoger dan 600 euro? Dan vragen wij een aanbetaling. Deze moet je uiterlijk 14 dagen voor de datum van levering betalen.

bottom of page